Δημοτική Συγκοινωνία

Δημοτική Συγκοινωνία Γαλατσίου

Η Δημοτική Συγκοινωνία ενώνει τις γειτονιές του Γαλατσίου και της Λαμπρινής με δωρεάν μετακινήσεις, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 7:00 το πρωί το πρώτο δρομολόγιο και στις 20:00 το βράδυ το τελευταίο. Τα λεωφοριάκια μεταφέρουν έως και 22 επιβάτες: 14 καθήμενους και 8 όρθιους. Έχουν χαμηλό δάπεδο και ύψος εισόδου (μόλις 27cm), χωρίς σκαλοπάτια, για εύκολη προσβασιμότητα σε επιβάτες αλλά και σε ένα αμαξίδιο ΑΜΕΑ, μέσω ενσωματωμένης μηχανικής ράμπας.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Άνω Γαλάτσι – Λαμπρινή (κυκλική)

Αφετηρία από το τέρμα 622 Πλατεία Χατζησπύρου (τέρμα Πρωτοπαπαδάκη), Παραδεισίων, δεξιά Αθηναίων, αριστερά Βυζαντίου, Ανοίξεως, Ζήριας, δεξιά Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Απειράνθου, δεξιά Ευριπίδου, αριστερά Σκύρου, Τράλλεων, δεξιά Παπαφλέσσα, αριστερά Αιγοσθενών, αριστερά Ναρκίσσου, αριστερά Ωρωπού, αριστερά Τράλλεων αριστερά Βεΐκου, δεξιά Χαρ. Τρικούπη, δεξιά Φιλοθέης, Πλ. Κύπρου, δεξιά Μιλτιάδου, δεξιά Επιδαύρου, αριστερά Ήρας, δεξιά Ολυμπίας, δεξιά Πρωτοπαπαδάκη, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Προφ. Ηλία, αριστερά Φανερωμένης, αριστερά Αθηναίων, δεξιά Βυζαντίου, δεξιά Πρωτοπαπαδάκη, τέρμα 622 Πλατεία Χατζησπύρου (τέρμα Πρωτοπαπαδάκη)

Εναλλακτική διαδρομή σε μέρες λαϊκής αγοράς και ειδικότερα στην οδό Ελ. Βενιζέλου, μια φορά την εβδομάδα ημέρα Τρίτη η γραμμή θα διαφοροποιείται και δε θα διέρχεται από την οδό Ελ. Βενιζέλου δηλ. από την οδό Ολυμπίας θα περνά αριστερά στην Λεωφ. Πρωτοπαπαδάκη στο ρεύμα προς Ψυχικό και από την αφετηρία (πλ. Χατζησπύρου) θα περνά αριστερά στην Λεωφ. Πρωτοπαπαδάκη στο ρεύμα προς Αθήνα και δεξιά στην οδό Ύδρας και θα δημιουργηθούν και αντίστοιχες στάσεις όπως αναφέρονται παρακάτω

Η διαδρομή είναι κυκλική και εκτός από την αφετηρία στην Πλατεία Χατζησπύρου δεν υπάρχουν άλλες ενδιάμεσες παραμονές σε στάσεις εκτός από το χρόνο που απαιτείται για την αποβίβαση και την επιβίβαση των επιβατών.

Δημοτική Συγκοινωνία ΓαλατσίουΔημοτική Συγκοινωνία Γαλατσίου